Welkom bij Lucien Pot

Welkom op mijn website,

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest voor POT Verhuizingen/Logistiek laat ik jullie weten dat ik een nieuwe weg ga inslaan. Als kleine jongen ben ik al gestart in het verhuisbedrijf en na 25 jaar heb ik heb besloten om te stoppen bij Pot Beheer BV, de eigenaar van POT Verhuizingen/Logistiek en de overige dochterbedrijven.

In de wetenschap dat er een 5e generatie aan de deur staat te kloppen, ben ik er van overtuigd dat ons familiebedrijf in staat is om zich verder te ontwikkelen.

Natuurlijk zal ik deze ontwikkelingen blijven volgen en kan er altijd op mijn expertise gerekend worden.

Aangezien het ondernemerschap en het ondernemen in mijn bloed zit, heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer door te gaan.

Met veel enthousiasme laat ik jullie weten dat ik uiting geven aan mijn kwaliteiten als Ondernemerscoach.

Als ondernemerscoach ben ik DE sparringpartner worden voor ondernemers in het MKB bedrijf die graag willen innoveren en groeien en daar ondersteuning en support in nodig hebben.

Die behoefte hebben aan iemand die over hun schouder meekijkt en daar waar nodig schouder aan schouder staan. Ik sta deze ondernemers met raad en daad bij en gebruik hier mijn uitgebreide ondernemerservaring bij.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden voor mijn persoonlijke visie en wat dit allemaal betekent, laat het me weten en dan kom ik graag langs.

Dat kan via het contactformulier op mijn website.

 

Met vriendelijke groet

 

Lucien, uw CIO

Creatief, Innoverend en Ondernemend

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.